Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]кадър bTVТази година е най-тежката за българското замеделие,

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgкадър bTVТази година е най-тежката за българското замеделие,
Коментари Харесай

Стайко Стайков: Това е най-тежката година за земеделието, против сме въвеждането на нов общински данък за собствениците на земя

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

кадър bTV

Тази година е най-тежката за българското замеделие, добивите са доста ниски, освен това освен в Добруджа, само че и в цяла Източна България. Това сподели в студиото на bTV Стайко Стайков – ръководител на Българската асоциация на притежателите на аграрни земи.

Той изрази твърда позиция против новия налог, който едрите земевладелци ще заплащат на общините, в случай че предлагането за това бъде признато. По думите му това ще засегне междинните и дребни фермери. Те наемат земята, а някой ще би трябвало да заплати разликата, като вложителите са вложили огромни пари в земята, счита още Стайков. Всеки е вложил в земеделска земя, в този момент ще принудим вложителите или да продават земята си, или тези налози да се извърнат към дребните и междинни фермери, няма по какъв начин тази данъчна повинност да не се обърне към дребните фермери, добави още той. Едрите земевладелци да бъдат облагани в допълнение с до 10 лева за всеки декар над благосъстоятелност от 20 000 декара. Предложението е на Вътрешна македонска революционна организация и съгласно техните сметки приходите за общините ще бъдат към 40 милиона лв..

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР